15

OKT

3869 Handtekeningen voor Referendum! Frans van Aarle zeer tevreden, "maar we zijn er nog niet!"

LEES OOK

TILBURG | 15 OKTOBER | REDACTIE

Vandaag werd eindelijk de officieuze eindstand van de eerste ronde en er zijn maar liefst 4017 handtekeningen verzameld voor het referendum! Helaas waren er 147 ongeldige formulieren bij maar er volgt nog een tweede controle. De 3869 nu geldige formulieren zijn maar liefst goed voor 7x het benodigde aantal voor het Inleidend Verzoek en al ruim 45% van het totaal van 8500 om het referendum ook daadwerkelijk te laten plaatsvinden.

Frans van Aarle laat in een eerste telefonische reactie weten heel erg blij te zijn met dit resultaat. "Natuurlijk zijn we er erg druk mee geweest dat laatste weken en zie je hoeveel belangstelling en steun er is voor het referendum. Maar 3869 overstijgt al mijn verwachtingen."

 

Maandagavond 2 november behandelt de Raad het Inleidend Verzoek waarna waarschijnlijk op 4 november de tweede ronden van zes weken van start gaat om de resterende 4631 handtekeningen te verzamelen.

 

Frans van Aarle: "Dit is alvast een duidelijk signaal aan de Gemeenteraad maar we zijn er nog niet. Ik heb het volste vertrouwen dat we de 8500 handtekeningen gaan halen en hoop nog veel meer."

 

Steun je het referendum en vind je het leuk om Lokaal Tilburg te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger en vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

verzenden....

Er is iets niet goed gegaan. Probeer het alsjeblief opnieuw.

Hartelijk dank! We hebben je bericht goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

© 2015-2016 Lokaal Tilburg