9

NOV

Begroting 2016: Er wordt niet naar de Tilburgers geluisterd

LEES OOK

TILBURG | 9 NOVEMBER | REDACTIE

Het college doet niets anders dan bestaand beleid voortzetten en op de winkel passen. Dit is een begroting zonder ambitie, zonder geloof in de kracht van de stad en zonder durf om te investeren! Terwijl Tilburg met haar vermogenspositie de op één na rijkste gemeente van Nederland is.

LOKAAL TILBURG is wel ambitieus en heeft wel het lef om te ondernemen. Wat ons betreft gaan projecten en investeringen, waar de stad hard op zit te wachten, in een hogere versnelling. Met een tandje erbij in de Spoorzone en rond de Piushaven. Met het stimuleren van het winkelklimaat in het centrum, wijken en dorpen door heldere keuzes te maken, niet alleen met woorden maar vooral met daden.

 

Maak werk van een bruisende binnenstad op basis van sfeer en beleving. Luister naar wat inwoners en ondernemers echt willen. Blijkbaar hebben sommige raadsleden nog steeds niet het besef dat ze gekozen zijn als volksvertegenwoordigers; ze lopen liever aan de leiband van het college en enkele projectontwikkelaars die het belang van hun aandeelhouders dienen en niet die van de Tilburgers. De politiek is er voor de inwoners en niet andersom.

© 2015-2016 Lokaal Tilburg